01603 891 544 / 07732 065 693 jamie@jamiegoochltd.com

New Patio in Natural Stone paving with retaining walls.

Before photo

After photo

Mr & Mrs McEwen asked us to help them makeover their back garden.

They had far too many unusable levels in their previous design, so we wanted to help create a new safe space for them to enjoy again.

We constructed new retaining brick walls, tiered the garden safely with new levels which were more practical and flowing. We then created a new Patio area using Natural Sandstone in Grey, we included new steps and finished walls and perimeters with Blue Engineering bricks.

One thing they both wanted to achieve was a new bistro area to sit and enjoy meals at, we turned the previous decked area into a raised terrace, perfect for those mealtimes or a glass or two of gin, of which they are going to finish with glass balustrades.

Location: Spixworth, Norwich.

Customer Name: Mr & Mrs McEwen

Review Date: March 2020